Als u contact met mij opneemt, maak ik graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. In dit gesprek inventariseer ik uw persoonlijke wensen voor uw droomtuin. Tevens leg ik mijn werkwijze uit en laat ik voorbeelden uit mijn portfolio zien.

Na dit gesprek ontvangt u een offerte voor mijn werkzaamheden. Ik maak een schetsvoorstel waarin uw wensen zoveel mogelijk worden verwerkt. Dit bespreken we samen en na uw goedkeuring maak ik een definitief ontwerp.

In onderling overleg wordt bepaald welke aanvullende werkzaamheden ik nog zou kunnen verrichten. Dat kan zijn een?beplantingsplan, verlichtingsplan, ontwerpen voor objecten in de tuin en/of? advies over te gebruiken materialen.

Tijdens de uitvoering begeleid ik het project en ben ik uw aanspreekpunt. Het belangrijkste is dat u een fijne tuin hebt,?die helemaal bij u past en waarin u zich thuis voelt. Dan is voor mij het tuinontwerp geslaagd. Voor de aanleg werk ik samen met vakbekwame hoveniers, stratenmakers en kwekerijen die, net als ik, hun werk met veel zorg en aandacht verrichten.