Eetbare tuinen

Mooi, lekker, gezond, een tuin om op te eten.

Groente, fruit en kruiden uit eigen tuin? Heerlijk, en het geeft ook nog veel voldoening.

Maar een moestuin kost veel tijd en neemt veel ruimte in beslag en ziet er de grootste tijd van het jaar niet echt mooi uit.?Een andere optie is een eigentijdse en eetbare?tuin. Ik maak voor u een beplantingsplan, aangevuld met informatie over de planten. Zoals mooie decoratieve combinaties van meerjarige groentes, vaste planten, kruiden, besdragende struiken en niet-alledaagse bomen met vruchten. Deze planten kunt u verwerken in een lekkere frisse salade, of?u maakt er een verrukkelijk geurende thee van. Bovendien trekken deze planten ook veel vogels en vlinders aan. In een eetbare tuin valt er altijd iets te zien, te proeven en te beleven.

Natuurlijk kan ik ook voor een deel van uw tuin een ontwerp en een beplantingsplan maken. Bijvoorbeeld een vaste plantenborder of een daktuin. Ik kan de planten leveren, zodat u de tuin zelf kunt aanplanten. Of u laat het over aan de vakbekwame hoveniers, met wie ik vaak samenwerk.

Wilt u tijdens ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek ge?nformeerd worden over de mogelijkheden van een eetbare tuin? Ik kom graag bij u langs!

Eten wat bij je past